Friday!



Känner mig en aning träffad. Haha

pic.



I belive in second chances. I just don't think everyone deserves them.


Pic.



Jag och Jenna i lördags. :)

Whiskey-relaterat!



Denna goding fick jag av Rikard när han städade. :) Har druckit den tidigare, fast det var november 2010 det.. ;)

....



'There are feelings that never ends.
There are memories that never fade away.
Part of my heart will always beat for you.'

Update!

Hejsan! Sorry för dålig uppdatering, men har inte haft varken ork eller lust att skriva något.
Veckan har gått väldigt fort. Har arbetat på bra på praktiken, onsdag, torsdag och idag. Måndag och tisdag låg jag hemma med förkylning men den gick över ganska fort efter en låååång vilan och filmmys.

Äntligen helg, men ingen vila blir det här inte! Imorgon så kommer min mamma, bästa vän Jenna, min lillasyster Johanna och hennes pojkvän hem till mig ett tag innan vi ska vidare och äta middag/ha födelsedagsfest, hos Zandra och Bosse. Han fyller år och vi ska ha en väldigt trevlig kväll med ett flertal vänner, med mycket skratt och lekar. :) Kommer bli grymt roligt! Som vanligt.

Ha en bra helg!

Söndag.

Jaha, nu var denna vecka slut och jag resumerar den som rolig och avslappnande. :)
I fredags började det med en mini-tjejkväll med Zandra och Katarina. Mycket skratt blev det! Slutade dock inte så sent, så det blev en lagom läggning.

I lördags vid lunchtid så åkte jag in till Enkan och mötte upp Jenna. Vi handlade lite smått och gott att äta och gissa om vi blev mätta! Haha.. Och det blev inte bättre av att käka pizza idag heller. Men men.. ;)

Whiskey-relaterat

Fick de här otroligt fina grejerna av min pappa, när jag satt barnvakt i helgen! :) Upp på hyllan direkt!




Lycka!

Trots att jag haft feber, begav jag mig till skolan i alla fall och hämtade ut min efterlängtande studentmössa!! Nu är det verkligen näära!! +11 och sol ute, så nu är det vår! Weeei!!

Lördag.

Vaknade tidigt. Kl 6..  Har haft fullt upp hela dagen. Duschat, badat och klätt på Travis, givit Travis och Angelica frukost. Plockat i och ur diskmaskinen, och plockat undan i övrigt. Fixat lunchen, varit ute med schäfern ett antal gånger. Varit ute i skogen med Travis och Angelica, ritat och fixat en scrapbook... m.m Mycket man hinner med och klcokan är inte mer än 4.. Just nu blir det soffläge framför filmen "UPP" och två utslagna barn i sofforna. Dags att förbereda maten snart?

Finalen av Mello ska vi definitivt se. Tycker att Loreen är en klockren artist och jag hoppas att hon tar hem hela skiten och gör så att Sverige har någon chans att vinna i Eurovision Song Contest som kommer vara i Azerbaijan. Vi har laddat upp med godis, läsk, popcorn och chips. Blir läggdags efter Mello.. Jag tror att det kommer finnas mer än jag som kommer vara trött då! :)


Ha en bra kväll!

Torsdag

En lång dag på praktiken och jag kom hem till en stor tvätthög som ska tvättas tills imorgon när jag ska åka till Norrtälje, efter praktiken och sitta barnvakt över helgen hos Pappa och Co. Men innan dess, ikväll ska jag, Rikard, Zandra och Bosse se på en skräckfilm. "Wrong Turn 4" har ÄÄÄÄNTLIGEN kommit till Sverige! Måste ses! Vi har sett de andra 3 filmerna och det blir mer spännande för varje gång!


Ha en bra kväll!

Lycka!

Hörde att studenmössorna kommer på tisdag!! Åh, den är så fin!!!!! Egendesignad studentmössa med lila, min favoritfärg!! Inte långt kvar nu... 94 dagar !! Näääääära!!! :D :D Obeskrivlig känsla!

Onsdag..

Hej hej!


Är nyss hemkommen från praktiken. Har haft en lugn och skön dag och ska snart laga middag.
Igår kväll så färgade Zandra håret på mig och jag tog en lång dusch. La mig i soffan och glodde på Top Model Sverige. Innan läggdags så målade jag mina naglar rött. Vaknade utvilad imorse. Fast jag hade kunnat sova liiiiite längre. :)

Letter..

Idag fick jag mitt andra brev från Anna ♥ , har dock inte hunnit öppna och läst det än. Men ska göra det innan jag går och lägger mig. BTW! Jag ÄLSKAR att få handskrivna brev! Tycker att det är genomtänkt och väldigt personligt. Jag kanske är lite gammalmodig men det struntar jag i. Skulle nog hellre få ett par fina handskrivna brev istället för sms.

(bilden är lånad från google.se)



Just nu så sitter jag, Zandra, Katarina och Linda och spelar kort. Snart blir det "Familjen Annorlunda"- tittande och sedan Big Brother innan läggdags!

Before I die lista.

Som ni kanske vet så har de flesta bloggar en lista med bilder som heter "Before I die". Då tänkte jag what the heck, jag gör också en lista på vad jag kan hitta. :)











(bilderna är lånade från google.se)

Måndag:

Vaknade rätt tidigt imorse och gick upp, fixade mig och åt frukost till "Bröllopsduellen" eftersom att boxen inte frungerade.

-10 ute och jag var tvungen att kisa på g till bussen. Tårarna rann och frystes i samma veva.
Sitter nu i skolan och ska plugga ytterliggare lite till innan Sam- Ekonomiprovet idag. Så mycket att få in så det får antingen bära eller brista. Man kan det man kan. Nu har jag pluggat till och från hemma sen innan mitt sportlov och ja, kunskaperna kommer definitivt att testas.. :/ Jag kan ju inte dirkekt säga att jag bryr mig, men ändå så vill man ju ha Godkänt.. Är bara glad att denna ångesten snart är över..

Night.

Att trassla ut håret gjorde skitont! Men nu är det gjort i alla fall och håret är glansigt som aldrig förr.

Nu har jag hjälpt en grupp tjejer i klassen att sälja kakor, och fått insamlat totalt 600 kr till Rädda Barnen. :)
Kakorna hämtar jag på måndag och delar ut till dem som har beställt. Känslan att kunna hjälpa till är enormt glädjande!


Har ätit chili con carne tillsammans med Zandra och Bosse. Vi ska ha en myskväll där det innefattar chips, godis och dricka. :) Underhållningen blir förmodligen andra chansen i Mello, eller en bra film. :)



Ha en bra kväll!

Saturday.

God morgon!!

Vaknade kring 7 tiden och var superpigg! Men jag låg och lyssnade på lugna favoriter på låg volym och lyckades somna om till halv 11. Skönt! Hoppade in i duschen och hade i mängder med balsam och hårinpackning. Dags att trassla ut håret igen då..
Så här är det. Jag tvättar håret varannan dag MEN jag borstar aldrig håret. Förutom då det är dags att reda ut det.  Anledningen till det är att mitt hår är så platt kring rötterna och det ser ut som en slickad katt till hår. Genom att inte borsta det, blir håret stort och fluffigt, vilket är MYCKET snyggare enligt mig. Så borstningen brukar ske mellan 2-3 ggr i månaden  då det börjar att trassla till sig med knutar i nacken. That was my hair story! ;)


(bilden är lånad från google.se)




Ha en bra dag!

Fredagsmys.

It's friday!! Dagen har gått superfort och jag har påbörjat att sy en väska av skinnliknande tyg och ska sy på en svart spets på utsidan. Kommer bli supersnyggt!! Hoppas jag blir klar med den under nästa vecka. :)

Har precis käkat middag och sitter nu och kopplar av framför en film, "Point Break" med Keanu Reeves och Patrick Swayze som huvudrollerna.

Ska hoppa in i duschen och städa lite senare innan jag ska se en till film. :) En lugn fredag med andra ord.


(Tagit imorse kl. 8. Vår i luften nu och hela nästa vecka ska det bli samma fina väder. :) )



Ha det bra!

:D

Igår, lill-lördag! Whiskey och film stog på schemat. Drack för första gången "Mackmyra", svensk whiskey. Frän smak gurglandes i munnen och len eftersmak! Gött! Jag, Rikard, Zandra och Bosse såg på "Jägarna 2". Den var sååå spännande och definitivt mycket bättre än 1 an! Rekommenderas verkligen !!

Somnade sent men sov skitbra i natt. Vaknade ett par gånger men älskar känslan när man tror att det är morgon och man kikar på klockan och inser att man har flera, flera timmar kvar att sova tills klockan ringer. Såå skönt!

Idag har det varit ännu en awesome givande dag på praktiken! Känner mig redan hemma där och det känns att jag varit där hur länge som helst. Det blir bara bättre och bättre. :)
Imorgon är det fredag! Weei! tänka sig vad veckan rullat fort!

RSS 2.0